Over HOP

Sinds 1998 is Hop Fencing Systems (HFS) actief op de markt van terreinbeveiliging. Hop Fencing Systems heeft zich op deze markt een goede positie weten te verwerven en staat daarbij bekend als toonaangevend.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Wij produceren vrijwel alles op het gebied van hekwerken, poorten en klantspecifieke producten. Daarnaast worden de specialistische werkzaamheden uitgevoerd door onze vakkundige medewerkers in Wekerom.

Sinds maart 2009 is het coatingsproces in eigen hand genomen. Hierdoor kan beter ingespeeld worden op wensen en levertijden. Doormiddel van korte lijnen en doorlooptijden realiseert HFS snelle levertijden. Standaard producten leveren wij uit voorraad.

De toegevoegde waarde van HFS is meer dan alleen het bovenstaande. HFS levert bovendien totaaloplossingen. En, als het gaat om maatwerk of innovatieve oplossingen vindt men in HFS een betrouwbare partner.

Kernwaarden

Hop Fencing Systems kent een aantal kernwaarden. Deze vormen voor de Hop-medewerkers dé leidraad voor het nemen van verantwoordelijkheid, het maken van keuzes en beslissingen.

Resultaat en Kwaliteit

Hoge prioriteit geven aan de tevredenheid van klanten. Afspraken nakomen, immers: afspraak is afspraak.

Duidelijkheid

Duidelijkheid staat voorop. Eenduidig werken is een vereiste. Communicatie is belangrijk.

Expertise

Accurate kennis van het vakgebied en de markt waarin de klanten opereren is een must.

Investeren in mensen en klanten

Wij zijn een lerende organisatie, waarbij geïnvesteerd wordt in personeel en klanten. Betrokkenheid wordt gestimuleerd en aan de wensen van onze klanten wordt grote aandacht geschonken.

Christelijke normen

U mag ons aanspreken op inzet en eerlijkheid. Wij werken niet op zondag.