Spijlenhekwerk

Bij ons kunt u terecht voor spijlenhekwerk op maat, omdat wij een zeer breed assortiment te bieden hebben. Het spijlenhekwerk is in diverse varianten verkrijgbaar. Wij bieden drie verschillende standaard modellen aan, namelijk:

  • Base line

  • Smart Line

  • High line

 

Base line

De standaard uitvoering (Base Line) van het spijlenhekwerk bestaat uit ronde spijlen die tussen een boven- en onderligger zijn gelast. Vanaf 1500 mm hoogte wordt het spijlenhekwerk standaard geleverd met een puntenkam.

 

Smart line

De Smart Line uitvoering is een spijlenhekwerk gelijk aan de Base Line uitvoering, maar met de ronde spijlen door de boven- en onderligger gestoken. Vanaf 1,50 m hoogte worden de spijlen standaard afgeschuind.

 

High line

De High line variant van het spijlenhekwerk is één van de meest robuuste hekwerken. Het hekwerk bestaat uit vierkante spijlen die door de boven- en onderligger zijn gestoken. Deze uitvoering spijlenhekwerk wordt met inbraakwerende bevestigingen tussen de staanders gemonteerd. Vanaf 1,50 m hoogte worden de spijlen standaard afgeschuind.

 

Siervarianten

Tevens zijn er verscheidene siervarianten bij ons te verkrijgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Contact gegevens


Adres Koperensteeg 5
6733 JA Wekerom
Telefoon 0318 209 400
E-mail info@meijerhekwerken.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op