Over Meijer Hekwerken

Meijer Hekwerken is de specialist in terreinbeveiliging. We maken en plaatsen hekwerken en (schuif)poorten voor bedrijven en particulieren. Desgewenst leveren we totaaloplossingen met de toegangscontrolesystemen die u nodig heeft. U kunt kiezen voor standaardoplossingen óf voor maatwerk. Daag ons gerust uit, ook als u denkt dat uw idee misschien niet is te realiseren. We houden van innovatie.

Productie in eigen huis

We maken uw hekwerk of (schuif)poort in onze eigen fabriek in Barneveld. Van zagen, boren en lassen tot en met het verzinken en het poedercoaten. Natuurlijk in de RAL-kleur die past bij uw bedrijfspand of woning. Omdat we alles zelf doen, hebben we volledige grip op de uiteindelijke kwaliteit én op de levertijden. En natuurlijk de mogelijkheid om maatwerk te leveren.

Ruim 20 jaar ervaring

Meijer Hekwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in de markt van terreinbeveiliging. De afgelopen decennia hebben we een toonaangevende plek verworven. We werken in opdracht van bedrijven en particulieren, in Nederland en daarbuiten. Meijer Hekwerken is onderdeel van Hop Fencing Systems.

Kernwaarden

Als u in zee gaat met Meijer Hekwerken, dan kunt u natuurlijk vertrouwen op een hoge kwaliteit van onze producten en op strakke levertijden. En ook op:

Kwaliteit staat voorop

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw hekwerk of (schuif)poort. We gaan voor een hoge klanttevredenheid. Dat betekent ook: afspraak is afspraak. We doen wat we beloven.

Duidelijkheid

We denken met u mee en geven eerlijk advies over de beste oplossing voor uw situatie. Gaat het om maatwerk, dan maken we in AutoCAD een tekening. U krijgt daarmee een duidelijk beeld van de oplossing. Is iets echt niet mogelijk, dan vertellen we dat natuurlijk eerlijk.

Expertise

U kunt vertrouwen op onze expertise: van werkvoorbereiding en productie tot plaatsing van het hekwerk of de (schuif)poort. We kennen de markt en de marktontwikkelingen. En verdiepen ons in uw markt. Op basis daarvan adviseren we u de beste oplossing.

Investeren in klanten en medewerkers

Meijer Hekwerken is een lerende organisatie. We investeren in medewerkers en stimuleren de betrokkenheid bij de klanten. Uw wensen en eisen staan centraal.

Christelijke normen

U mag ons aanspreken op inzet en eerlijkheid. Wij werken niet op zondag.

Onze kernwaarden

  • Resultaat en Kwaliteit
  • Duidelijkheid
  • Expertise
  • Investeren in mensen en klanten
  • Christelijke normen