Bouwbedrijf Van Middendorp

Werkvoorbereider & projectleider Wim Jacobusse (Bouwbedrijf Van Middendorp):

Bouwbedrijf Van Middendorp verhuisde in de zomer van 2019 naar een nieuwbouwpand in Wekerom. Meijer Hekwerken produceerde, leverde én plaatste een elektrische schuifpoort met een bijpassend hekwerk rondom een deel van het terrein. “Robuuste buitenbeveiliging met kwalitatieve techniek. En dankzij de antraciet poedercoating-laag, ziet het hek er ook strak uit”, vindt werkvoorbereider & projectleider Wim Jacobusse.

Bouwbedrijf Van Middendorp is een middelgroot bedrijf met circa 50 vaste medewerkers. De focus ligt op de luxe woningbouw en de utiliteitsbouw. Beide bedrijven werken al langere tijd samen. Een mooi voorbeeld is de grote villa die Van Middendorp bouwde nabij Oosterbeek. Meijer Hekwerken leverde daarvoor het hekwerk. En in 2018 leverde Meijer een dubbele toegangspoort bij een appartementencomplex, met toegangscontrolesysteem waarmee bewoners kunnen inchecken met hun pasje. Toen Van Middendorp zélf een nieuwe poort met hekwerk nodig had, was er geen twijfel mogelijk en werd die opdracht gegund aan Meijer Hekwerken.

Elektrische schuifpoorten en een spijlenhekwerk
Wim: “We hebben gekozen voor elektrische schuifpoorten met afstandsbediening en een koppeling met ons domoticasysteem. Collega’s hebben een afstandbediening. Op kantoor kunnen we de poorten openen met een telefoon, en enkele collega’s ook met een tablet. De poorten hebben een sensor die detecteert als een persoon of voertuig tussen de poort staat. Daarbij kozen we voor een spijlenhekwerk van 2.00 m hoog.”

Producten van robuuste kwaliteit
De contacten met Meijer Hekwerken verlopen uitstekend, stelt Wim. “Afspraak is afspraak en als het nodig is, schakelen ze lekker snel. De producten zijn van robuuste kwaliteit. Het hekwerk met betonvoet en de toegangspoorten met toegangstechniek, het is allemaal heel degelijk. Ik vind het een pluspunt dat ze alles in eigen fabriek maken. Daarbij besparen ze duidelijk niet op de materiaaldikte. En ook de motoren en de toegangstechniek zijn van goede kwaliteit. Fijn, want je investeert flink, dus dan wil je erop vertrouwen dat het allemaal lang meegaat en betrouwbaar is.”

“Al met al heeft Meijer Hekwerken de afgelopen jaren een flinke slag gemaakt. In mijn ogen was het altijd een wat kleiner bedrijf. Inmiddels zijn ze sterk gegroeid en leveren ze complete buitenbeveiliging van hoogwaardige kwaliteit. Dat is ook de reden dat ik Meijer Hekwerken regelmatig aanbeveel bij opdrachtgevers.”

Terug naar overzicht